dimarts, 29 d’abril del 2014

L'EULÀLIA CANAL AMB ELS ALUMNES DE SISÈ

Aquest matí hem rebut a la biblioteca de l'escola la visita de l'escriptora Eulàlia Canal, autora del llibre "L'arbre de les històries" que hem llegit els alumnes de sisè.

El llibre ens ha agradat molt i poder conèixer la seva autora ens feia molt il·lusió.

L'Eulàlia ens ha explicat el procès que ella segueix per escriure i arribar a publicar un llibre. Ens ha parlat de la seva obra en general i de com treballa i es dedica a la seva feina. Després li hem pogut fer preguntes sobre els personatges, la història i el llibre en general.

 També li hem llegit una carta on recullim les nostres opinions i li fem preguntes que no han quedat resoltes amb la història, així de pas li hem demanat si en faria una segona part de "L'arbre de les històries".

Per acabar li hem regalat els dibuixos que cadascú li ha fet. 




També ens ha dedicat un dels llibres, i la Salma li ha portat el llibre "Un petó de mandarina", del qual l'Eulàlia també n'és l'autora, i  li ha fet una dedicatòria.

Aquesta visita ha estat possible gràcies a la sol·licitud que  vam fer a la Institució de les Lletres Catalanes, amb l'activitat anomenada "els autors a les aules", i que finalment ens van concedir.

Donem gràcies a l'ILC i , sobretot , a l'Eulàlia per haver vingut i per fer-nos passar una estona tan agradable. 

FINS AVIAT EULÀLIA!!